ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN


We zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Lees hier wat hun mening is over de vriendenboeken en onze service.

553 mensen beoordeelden via Kiyoh Mijn vriendenboekje met gemiddeld een 9.1


Kwaliteit
(9.1)
Gebruikersvriendelijkheid
(8.8)
Service
(9.3)KLANTBEOORDELINGEN


21-09-2015 - Mariska
Mijn peetoom en peettante waren 50 jaar getrouwd en speciaal vanuit de USA naar NL gekomen om het hier te vieren. Ik heb van alle neven en nichten een boekje gemaakt met herinneringen aan hen, wetenswaardigheden over ons leven en wat we in de toekomst zien voor onszelf en hen. Ze waren tot in tranen geroerd en kreeg achteraf nog een bedankje voor het speciale ken onverwachte kado en dat ze het nog vaak gaan lezen.

17-09-2015 - Kathy
Met zo'n 20 vrouwen hebben we het boekje gemaakt voor onze vriendin Crissy wie binnenkort haar eerste kindje krijgt. Ze was heel erg blij verrast en vond het ook een geweldig cadeau. Het is nog niet zo bekend, wat het extra leuk maakt omdat niemand zo'n cadeau verwacht. Het is bovendien heel erg simpel om het boekje samen te stellen.

15-09-2015 - Margo


We zijn erg blij dat we dit hebben gedaan , dit is onbetaalbaar . Wil jullie allen erg bedanken voor alles , en heel veel succes .

28-08-2015 - Rianne


Ik ben erg tevreden over de service van mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje.nl. Het boekje zag er ook erg leuk uit! Hierbij stuur ik een foto van de overhandiging. Heel veel vriendinnen hadden het boekje ook nog niet gezien, dus iedereen was erg nieuwsgierig. Een geslaagd cadeau en een mooie afsluiter van de babyshower van onze vriendin!

18-08-2015 - Elise
Vandaag binnengekomen en bovenverwachting mooi. Fantastisch, ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie boekjes Hartelijk dank voor de goede service.

13-08-2015 - Hanneke
Wij hebben met vrienden en vriendinnen een boekje gemaakt voor twee aanstaande ouders. We hebben het boekje tijdens de babyshower gegeven. Dat de papa en mama in spé het boekje helemaal geweldig vonden bleek wel uit de reactie: ontroering, lol, hardop grappige en lieve dingen voorlezen, de foto's erbij zo leuk vinden! Het boekje is door alle aanwezigen uitvoerig bekeken en is een prachtig aandenken aan deze bijzondere tijd.

Zelf vond ik de website prettig werken en ook erg leuk met alle verschillende opties qua design. Ook de mogelijkheid om vrienden en vriendinnen een herinnering te sturen m.b.t. het invullen van hun pagina is handig. Bij ons bleek dat na afronding van het boekje / tijdens de bestelling ervan twee pagina's uit het boekje verwijderd moesten worden. De correspondentie met het team van mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl verliep heel goed. Ze reageerden vlot en het verwijderen van de bladzijden was geen probleem. Daarbij hebben ze er ook voor gezorgd dat het boekje ruim op tijd bezorgd is.

Heel erg tevreden dus!

31-07-2015 - Rebecca
Na 3 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op een etage van een zorginstelling werd het tijd voor mij om afscheid te nemen. Mijn manager verraste mij met een leuk dagje uit samen met cliënten, medewerkers, familie en vrijwilligers. Een super zonnige en fijne dag die alleen nog maar mooier werd toen ik van hen het vriendenboekje ontving: een boekje vol foto’s van medewerkers, grappige en ontroerende teksten en persoonlijke woorden. Mooi vormgegeven, leuk formaatje en hartverwarmend om door te bladeren. Een echt cadeautje!

30-07-2015 - Janneke
Het boekje (voor vrijgezellenfeest) is heel leuk geworden! Mijn zus was er erg blij mee, de foto's maken het heel persoonlijk. De service was prima. We hadden gevraagd om een spoedbestelling en dit kwam prima voor elkaar. Bedankt!

17-07-2015 - Manon
Ik heb zojuist mijn bestelling binnen gekregen, waarbij ik het vriendinnenboekje die ik samen met mijn vriendinnen bij jullie hebt besteld voor onze vriendin die voor 3 maanden naar het buitenland gaat. Ik wilde jullie even zeggen dat het resultaat super is geworden!! Wij allen (11 meiden) zijn er heel enthousiast over!! Echt leuk!! Dus voor jullie een compliment, ga zo door!!

16-07-2015 - Rosanne
Dit was een superleuk cadeau en werd ook heel goed ontvangen door mijn vriendin die ging trouwen! Een klein verbeterpuntje (weet niet of het haalbaar is...), het zou mooi zijn als het beschikbaar zou zijn in verschillende talen (of een combinatie van talen). Mijn vriendin ging namelijk trouwen met een Duitser en nu kon ik alleen de Nederlandse vrienden uitnodigen om in het boekje te schrijven. Maar bij een eventuele volgende bruiloft of verjaardag zal ik het zeker nog eens bestellen!

18-06-2015 - Manon
Heb het vriendenboekje ontvangen en hij is heel erg gaaf geworden. Hartelijk dank voor de snelle levering mijn schoonzusje zal hem ingetwijfeld mooi vinden en vaak lezen. Super. Bedankt voor alle info, antwoorden en berichten.

22-06-2015 - Jeanine


Beste medewerkers van Mijn vriendjes- en vriendinnetjes boekje,

Wij wilden graag een origineel cadeau voor een babyshower hebben en kwamen uit op het vriendjes- en vriendinnetjes boekje. We hadden al veel voorpret bij het bedenken van de vragen en samenstellen van het boekje en konden bijna niet wachten om het eindresultaat te zien. De medewerkers van Mijn vriendjes- en vriendinnetjes boekje waren zeer behulpzaam toen ik met een probleem zat en reageerden direct toen ik mailde. Het boekje was helemaal naar wens en een zeer persoonlijk cadeau in een leuke verpakking. De aanstaande ouders waren zeer verrast en hebben veel plezier beleefd aan het lezen en bekijken van het boekje.

Bedankt voor jullie service, wat ons betreft zeker een aanrader!

18-06-2015 - Saskia
Beste vriendjes- en vriendinnetjesboekje,

Voor de 75e verjaardag van mijn vader een erg leuk boek gemaakt via jullie site; het werkt heel simpel en duidelijk en het uiteindelijke resultaat zag er heel goed uit! De snelle respons op mijn vragen en de service tijdens het maken van het boekje waren zeer goed, dank daarvoor. Ik kom zeker een keer bij jullie terug!

18-06-2015 - Ellen
Voor mijn vriendin die 50 werd het vriendenboekje overhandigd die het idee al twee jaar hiervoor bij mijn verjaardag had gezien . Ik heb haar enthousiasme onthouden en nu voor haar zelf dit leuke boekje geregeld. Het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig om te maken.

11-06-2015 - Denise
Hoe leuk is een vriendjes- en vriendinnetjesboekje voor volwassenen? Nou super leuk!!! Het is een heel leuk en origineel kado om te geven! Je kan het makkelijk naar eigen wensen samen stellen. Echt een aanrader!!

09-06-2015 - Elma
Geweldige service; bij vragen meteen reactie via de mail of via het online chatten. Eenvoudig te maken. En ... een prachtig resultaat! Een aanrader! Bedankt!

20-05-2015 - Marie Louise
We hebben het boekje aangemaakt n.a.v. een vrijgezellenfeest en het op de bruiloft overhandigd. Het was een groot succes. Het boekje is door alle handen gegaan en iedereen vond het een fantastisch idee en een mooi leuk boekje. De bruid heeft de dag erna het pas gelezen met tranen in haar ogen.

De service is ook heel goed. Nadat de definitieve bestelling was geplaatst kwam ik achter 2 fouten waarvan een de lay-out. Ik heb een mailtje gestuurd en werd meteen op gereageerd dat de fouten hersteld zouden worden. Perfecte feedback dus!

19-05-2015 - Yvonne
Wat een geweldig persoonlijk adeau was het vriendenboekje! Een blijvende herinnering en iedere keer weer lachen hoe grappig iedereen geantwoord heeft.
Bedankt!

11-05-2015 - Michelle
Ik wilde jullie nog even bedanken voor de goede service, ik heb het boekje (ruim op tijd) ontvangen en het is erg leuk geworden. Ik weet zeker dat het bruidspaar het erg leuk zal vinden.

24-04-2015 - Suzanne
Het boekje dat we voor de 50ste verjaardag van mijn man hebben laten maken is heel erg leuk geworden. Het was voor iedereen makkelijk om via de link de vragen te beantwoorden (waarbij eigen vragen en een andere volgorde makkelijk te realiseren waren) en de foto's te uploaden. Verder vond ik het fijn, dat ik zelf kon aangegeven waar in het boek de extra fotopagina's zouden komen. Zeer prettig vond ik ook de chatoptie op de website met snelle en duidelijke antwoorden van jullie kant.

Mijn man is erg blij met zijn boekje en leest elke dag 2 of 3 pagina's met daarop voor hem zeer persoonlijke verhalen van zijn familie, vrienden en collega's.

23-04-2015 - Liesbeth
Het concept sprak me aan en maakte me nieuwsgierig. Jullie hebben een mooie, duidelijke, overzichtelijke site met leuke voorbeelden met niet te veel keuzes. Het maken van zo’n boekje is met jullie hulp vrij eenvoudig en de waarde ervan erg groot. Het wordt erg gewaardeerd door de ontvanger.

Wij hebben het cadeau gedaan aan een collega die met pensioen is gegaan. Ze heeft ons later een reactie gestuurd:
Ik ben zeer verguld met het Vriendjes en Vriendinnetjes boek, ik ga het gebruiken als ik iemand hoor zeggen: tjonge jonge, die jeugd van tegenwoordig....dan zal ik zeggen: lees dit, 45 keer 'die jeugd', allemaal slim en ijverig, met bescheiden wensen, gehecht aan sportieve weekenden met als het kan een beetje uitslapen en een glaasje wijn, gehecht aan kinderen en huisdieren en familie en vrienden....op zo'n generatie kun je bouwen! Dit boekje komt nog eens in de Koninklijke Bibliotheek, want dit is een echt tijdsdocument, stel dat je zoiets zou vinden van pakweg 200 jaar oud, daar zou je op kunnen afstuderen.

11-02-2015 - Sanne
Het vriendenboekje is echt heel erg leuk geworden! Super dat je zelf de vragen aan kunt passen en dat er verschillende mogelijkheden voor de lay-out zijn. Ook heel handig dat iedereen het individueel kan invullen en dat je zelf nergens achteraan hoeft. Een aanrader!

28-01-2015 - Bas


22-01-2015 - Annika
Het vriendenboekje voor de babyshower van Marcella was een groot succes! Ze was er erg blij mee en het is een leuke blijvende herinnering aan een bijzondere middag. Wat iedereen erg leuk vond zijn de tekstjes en spreuken die op de pagina's staan, ze passen goed bij de opmaak en sfeer van het boekje. Ik kom zeker nog een keer terug want een persoonlijker cadeau dan dit bestaat niet!

22-01-2015 - Melanie
Bij een verassingsfeestje ter eren van het afstuderen van mijn zus hoorde ook iets persoonlijks, dachten we. Na even zoeken kwam ik terecht op de geinige website van het vriendjes- en vriendinnetjesboek. De website is helder, overzichtelijk en zeer aantrekkelijk. het concept is zeer eenvoudig. de uitnodigingen waren zo verstuurd. Wat praktisch is, dat er bv bij de uitnodiging een voorbeeld wordt gegeven. Je hoeft zelf haast niet na te denken, maar hebt wel de ruimte om aan te passen wat je wilt. Ook het zelf samenstellen van de vragen is leuk!

Het contact, de service en het eindresultaat overtreft inderdaad je verwachtingen! Bij de volgende gelegenheid zal ik hier zeker weer aan denken!

06-01-2015 - Esmé
Het boekje is in goede orde ontvangen en super mooi geworden!!! Iedereen was er laaiend enthousiast over.

02-01-2015 - Marieke
Het boekje is met groot enthousiasme ontvangen! Ook ik was erg blij met de opmaak ervan. Ter verbetering kan ik nog het volgende opmerken: Foto-pagina's zaten nu achterin het boekje, ik had het leuker gevonden als ik de optie had gehad om deze door het boekje te verspreiden. Indien genodigden geen foto's invoeren had ik dat misschien nog kunnen doen

28-12-2014 - Marielle


Ik ben hartstikke tevreden over het boekje. We hebben met meer dan 30 collega's een boekje gemaakt voor een collega die afscheid nam. Iedereen heeft het ingevuld, zelfs de collega's die niet zo handig zijn met computers. Het was leuk om de vragen in te vullen en om er leuke foto's bij te zoeken, maar wat nog veel belangrijker is: de collega die het boekje kreeg was er heel erg blij mee. Het zag er erg verzorgd en mooi uit en de verpakking is ook leuk.

19-12-2014 - Sacha
De website is erg gebruiksvriendelijk waardoor het maken van een boekje voor iedereen (in dit geval een schoolklas die het voor juf maakte) aantrekkelijk en makkelijk is. De chatservice is ideaal: ik heb snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Het boekje ziet er leuk uit in het echt en de levering erg snel! Juf was er heel blij mee!

18-12-2014 - Esther
Het vriendinnen boekje was een groot succes. Onze vriendin werd vorige week 40 jaar en toen hebben we haar het boekje gegeven. Ze was er dolblij mee en heeft ons ook in de dagen erna gezegd dat ze er steeds weer in wilde kijken; zo leuk vond ze het. Ook de andere vriendinnen die in het boekje staan zijn heel enthousiast en wilden het boekje ook van haar lenen om thuis rustig te bekijken. Echt een leuk cadeau dus! En zeker een aanrader voor anderen. Ook de service vond ik heel goed, want ik had een vraag en die werd heel snel beantwoord door jullie! De kwaliteit en de styling van het boekje vind ik ook zeer goed!

09-12-2014 - Nicole
Vandaag hebben wij het boekje ontvangen voor het afscheid van onze collega. Het boekje is zelfs nog mooier dan we verwacht hadden. Het leek even mis te gaan toen het boekje bij de post kwijtgeraakt was. Dankzij de geweldige service werd dit opgelost door alsnog een nieuw boekje te sturen dat we de volgende dag al in huis hadden. Heel erg bedankt!!!

05-12-2014 - Wanda
Onze bestelling is juist aangekomen. Prachtig! We zijn fan van mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje. Dankjewel! We gaan onze (ex) collega Ann super blij maken.

04-12-2014 - Anne
Het vriendinnenboekje hebben we afgelopen maandag overhandigd tijdens de bruiloft van onze vriendin. Het boekje was ontzettend snel geleverd en zag er heel mooi uit. Superleuk dat er een tasje en een cadeauverpakking bij zaten. Het voldeed aan de verwachtingen. De bruid is er heel erg blij mee en vele gasten hebben het gezien. Veel andere mensen gaven aan dat ze dit boekje zeker in hun achterhoofd zouden houden voor aankomende gelegenheden. Heel erg leuk dus en onze complimenten voor de service!

23-11-2014 - Evelien
Wij hebben het boekje gegeven tijdens de babyshower van onze lieve vriendin Chris! Haar reactie was: Wow.. Wat leuk! Wat origineel! Heeeel blij mee! Echt een persoonlijk kado! Het maken van het boekje spreekt voorzichtig en verloopt heel soepel! Toen ik toch nog een vraag had, werd deze per mail vrijwel direct beantwoord, dus ook de service was top! Al met al een origineel persoonlijk kado voor elke gelegenheid! Wij gaan het zeker vaker geven!

23-10-2014 - Janneke
Vandaag ontving ik het vriendenboekje in mijn brievenbus! Het is echt hartstikke leuk geworden. Heel mooi bijvoorbeeld hoe het met plaatjes is opgelost bij twee mensen die geen foto's hadden geupload. Ook de service via de chatfunctie was uitstekend. Het boekje voldoet aan al mijn verwachtingen!

12-10-2014 - Lucienne
Een vriendenboekje gekregen bij mijn afscheid. Wat een bijzonder leuk kado, vol met mooie herinneringen! Ook super dat je persoonlijke vragen toe kunt voegen, dat maakt het nog bijzonderder. Ik geniet er volop van. alleen het uitpakken is al een feestje :-)

06-10-2014 - Bram


Voor de 30ste verjaardag van mijn vriendin heb ik al haar vrienden het boekje laten invullen. Ik was er immers van overtuigd dat het het perfecte cadeau was voor haar. En het was een schot in de roos! De verrassing was compleet toen zij dit waardevol geschenk kreeg, doorbladerde en las. Ontroering, een lach en een traan... Een geschenk voor het leven want zij zal dit nog regelmatig ter hand nemen en erin lezen. Een dikke pluim voor de service via de site en de klantvriendelijkheid!

24-09-2014 - Ursula


Het vriendinnenboekje besteld voor onze vriendin Nathalie. We hebben haar 40e verjaardag pas geleden gevierd en het vriendinnenboekje was een succes. Zoals je kunt zien op de foto's met een lach en een traan ontvangen. We hebben al eerder via andere wegen vriendinnenboekjes gemaakt en geknutseld maar deze is toch echt de mooiste ! Vanaf het begin ben ik goed begeleid via de chat en omdat ik een fotocollage had gemaakt twijfelde ik over de afdrukkwaliteit maar daar hebben jullie extra naar gekeken en goed opgelost. Bedankt voor de goede service en we komen zeker nog een keer terug.

21-09-2014 - Astrid
Vriendinnetje Jacquelien is eind augustus naar Nieuw-Zeeland gegaan. Omdat een paar vriendinnen nog op vakantie waren konden zij de deadline voor het invullen nèt halen. Het zou nog spannend zijn of we het boekje op tijd binnen hadden.. Ik heb gemaild hoe het er met de bestelling voor stond, bijna gelijk kreeg ik een reactie. 'Als de post meewerkt heeft ze het boekje op tijd'. Op mijn vraag of het boekje ook rechtstreeks naar Jacquelien kon worden verzonden werd ook gelijk gereageerd. Zodoende is ons vriendinnetjesboekje een half uur voor vertrek naar Schiphol bezorgd. :) Het boekje viel erg goed in de smaak, ik ben benieuwd hoe 'ie er in het echt uit ziet maar daarvoor moeten we nog 'even' tot februari wachten ;). Bedankt voor de goede service!

19-09-2014 - Marjory
Het boekje gemaakt voor mijn schoonzus en zwager omdat ze naar Italie zijn geëmigreerd. Ze waren heel verrast en super blij met het boekje. Zeker als ze heimwee gaan krijgen. Een kostbaar bezit. Bedankt!!!

18-09-2014 - Rianne
Ik ben vrij kritisch aangelegd, maar hier kan ik alleen maar lof melden! Mooie sierlijke layout, mogelijkheid om vragen aan te passen. De extra foto's wou ik graag op mijn manier tussen de lieve verhalen hebben staan, dat was geen probleem. En kon razendsnel via de chat worden kortgesloten. De levertijd werd spannend, maar binnen no time lag het boekje al op de deurmat. Uit voorzorg bij m'n ouders laten bezorgen en zelfs mijn ouders konden niet wachten met hem uit de verpakking halen. Op de bruiloft gegeven en hij ging in de middag de hele groep rond! :) Een dikke 10!

18-09-2014 - Anna
Een super leuk boekje! De 4e die ik heb laten maken en alle vriendinnetjes waren er super blij mee. Snelle service en mooi design. Verpakking ook altijd leuk.

18-09-2014 - Joanna
Duidelijke handleiding bij het vormgeven van het boekje en snelle service! Mooie kwaliteit. En een super leuk kado om te geven. Ik heb twee mensen erg blij mogen maken. Een boek die komende jaren nog regelmatig erbij gepakt gaat worden onder het genot van een kop thee.

18-09-2014 - Bram
Ik heb het boekje begin deze week aangekregen en het resultaat is echt prachtig! Ik ben er zeker van dat ik degene voor wie het bestemd is een héél groot plezier mee ga doen. Het is een geweldig leuk en mooi boekje geworden en als leuk extraatje nog een mooie en handige zak erbij gekregen ook!

Bedankt voor de service ook trouwens!

10-09-2014 - Dineke
Het boek is met veel enthousiasme ontvangen door de leider van het voetbalelftal van mijn zoon. Het is een mooie herinnering geworden, waarin alle jongens een bijdrage aan geleverd hebben. Wat ik jullie nog wil meegeven is de naamgeving, het koste me heel wat overtuigingskracht om een stel pubers iets te laten maken in "mijn vriendjes en vriendinnetjes boekje." Dat klonk beslist niet stoer. Ik kan me voorstellen dat er hierdoor mensen jullie niet zullen vinden, wat wel zonde is, want het resultaat was geweldig.

05-09-2014 - Tatjana
Ik wilde je graag laten weten dat wij gisteren het vriendenboekje hadden ontvangen. Echt super dat jullie deze op zo'n korte termijn konden opmaken en toesturen. Ook de foto's zijn allemaal perfect geprint. Wij zijn ontzettend tevreden met jullie service en de kwaliteit van het product!

21-08-2014 - Karin
We hebben het boekje ontvangen en zijn er ENORM blij mee. Fantastisch hoe jullie dit hebben gedaan, de verpakking, persoonlijke touch, het tasje. We gaan dit zeker doorgeven aan iedereen.

19-08-2014 - Julie
Bij deze wens ik jullie hartelijk te bedanken voor het vriendenboekje. De uitwerking en verpakking zijn zeer geslaagd. Zeker voor herhaling vatbaar bij een volgende gelegenheid.

25-07-2014 - Sabine
Ik heb het boekje vanmorgen in goede orde ontvangen…en wat is het leuk geworden!!! Nogmaals bedankt voor de flexibiliteit en de snelle levering.

24-07-2014 - Elvira
Ontzettend origineel en een mooi resultaat! De service was top. Ik had een aantal speciale verzoeken en jullie gaan hier supergoed mee om. Je krijgt snel reactie en alles is mogelijk. Kleine tip: Misschien is het handig dat de lijst met deelnemers en emailadressen beschikbaar blijft na het bestellen.

Bedankt voor het mooie boekje en de vriendelijkheid!

21-07-2014 - Daniël - Afscheid collega17-07-2014 - Martine
Wij hebben twee personen heel erg blij gemaakt! Onze vrienden, die voor twee jaar in Singapore wonen, die hun eerste kindje verwachten waren dolblij met het boekje. Het boekje was ingericht met vragen over jeugd en de baby (babyshower). Zo kunnen wij er toch nog een beetje bij zijn en hebben onze vrienden een "kraamvisiteboekje" voor later.

Verder complimenten over het gebruik van de website. Het werkt super makkelijk en jullie beantwoorden eventuele vragen heel erg snel. Top! En het eindresultaat ziet er super uit!

13-07-2014 - Marieke
Het boekje is binnen, wat is het ontzettend leuk geworden!!! Bedankt voor de service en het "meedenken", als zich nog eens zo'n gelegenheid voordoet kom ik zeker terug!

<< Vorige klantbeoordelingen - 2 / 4 - Volgende klantbeoordelingen >>
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl